Tonight, tonight, it all began tonight

door harohnny

Vandaag is het eindelijk terug zo’n zondag waarbij we vol verwachting en met nog een Friday- hangover in de benen uitkijken naar een van de weinige zondagavonden die afwijken van de gebruikelijke nineties detectiveseries. Deze nacht – f***ing tijdzones – zullen we opnieuw met pijn in het hart en bloeddoorlopen ogen naar ons computerscherm staren, stiekem hopend op een plotse teleportatie naar de Radio City Music Hall, NY. Wie dit Chinees, Cantonees of Mandarijns in de oren klinkt, mag verder grumpy cat gifs kijken en stilletjes huilen in de hoek. No hard feelings. Voor de drie mensen die gebleven zijn uit sympathie– of zondagse verveling – is hier de perfecte voorbereiding voor een nacht vol vreugdedansjes. Mensen die zich geroepen voelen onze toekomstige decadente Broadway tripjes te sponsoren zijn meer dan welkom, maar tot dan geen droge voorspellingslijstjes hier. Tot we zo’n ziel geïndoctrineerd hebben, kunnen we jullie enkel verblijden met een zorgvuldig gekozen exclusieve selectie verfilmde Tony- winners die erom smeken opnieuw tot leven gebracht te worden. Doe die ramen open, trek die jaretellen op, toupeer die haren en doe eer aan deze pareltjes.