We need a little christmas – by Harohnny

door harohnny

Nog 6 uur 29 minuten en 5 seconden tijd om mijn rendierentrui tot op de draad te verslijten. Nog  6 uur 29 minuten en 5 seconden om mijn kerstcadeaus met meters glanzend rood papier in te pakken en er kitscherige glitterstrikken op te plakken. Nog  6 uur 29 minuten en 5 seconden om uit te vinden waar ons kerstboompje genaamd Charles – Charlie voor de vrienden – uithangt. De sloeber. Maar ook nog  6 uur 29 minuten en 5 seconden mentale voorbereidingstijd. En wat is er beter om – terwijl je wacht op een stormloop van familiegekakel – je innerlijke zelf even te laten baden in een gloed van kerstsfeer dan christmas carols?
Omdat kerstmis een tijd is van geven, laten we ook jullie, onze trouwe en waarschijnlijk ook ontrouwe lezers (even dikke vrienden), niet in de kou. Harohnny’s Most Awesome Christmas Carols, speciaal voor jullie: 

http://www.youtube.com/watch?v=L1ZEoggKHDE

And after all: Merry Christmas fella’s!