door harohnny

Harohnny’s 30 Day Song Challenge – Part III –  By Bo V
Day 03 – A song that makes you happy- Razorlight – Who needs love?

Aangezien de andere Harohnnyhelft A het momenteel héél druk heeft met iets héél speciaals (binnenkort meer live op Harohnny!) neem ik even de ondankbare – grapje hoor- taak van haar over om onze 30 Day Song Challenge verder te zetten. Of 27, na deze. Ik ben er dan ook vrij zeker van dat we over de keuze van dag 3 ongeveer hetzelfde denken. Om maar niet te zeggen exact hetzelfde, alhoewel ik denk dat zij eerder America zou kiezen – hint hint. Onze liefde voor Razorlight – de muziek, wel te verstaan, we hebben het hier niet over de persoonlijke escapades van A – is dan ook onvoorwaardelijk en dat maakt ons simpelweg gewoon blij. Blij als in vrolijk en lacherig en gelukkig, ik hoef dat nu echt niet uit te leggen hé. ‘Who needs love’ gaat nochtans niet over de zomer of dansen of springen of naar zee gaan of andere bullshit (niets tegen dansen of springen of naar zee gaan) en toch word ik er op slag heel blij en gelukkig van. Ik moet wel toegeven dat ik er niet naar ga luisteren als ik zin heb iedereen die ook maar een blik in mijn richting durft te werpen een mep te verkopen. Maar you get the point. Who needs the disappointment of a telephone call? Not I. Deze magische zin van J zorgt er gewoon voor dat je het gevoel hebt dat je de wereld aan kan, zelfs de moeilijkste hindernissen, de grootste avonturen, de meest langslepende ziektes, de gruwelijkste oorlogen, het einde van de wereld. Zelfs de overige 27 Day Song Challenge.

Tomorrow (or a bit later) : Day 04 – A song that makes you sad

P.S. Haal al vast maar genoeg Kleenex in huis!