Oh Oh Barca II – by Aïda G en Bo V

door harohnny

Gravity takes it all. Incluis de brownie die S zo’n tien seconden geleden naar binnen liet glijden en zich nu laat leiden door de zwaartekracht. S toch. L, die bij hoog en laag blijft strijden met de gedachte om ‘over de grens’ op dieet te gaan kijkt met kwijlende ogen en een mond waarbij het kwijlgehaalte zijn hoogtepunt bereikt naar het met chocolade doorspekte zoetigheidje. Het kwijl laat zich eveneens leiden door Fz (zwaartekracht – voor de niet fysische personen onder ons) en bereikt bijna de rand van haar kleedje. Veeg.

Een vreemd gevoel overschaduwt mijn vreugde die tot voor kort met mij gepaard ging. Normaal komt dit gevoel enkel wanneer de alcohol iets te rijkelijk vloeit op een feestje, nu, net op een vliegertje van Ryanair gestapt, brengt het de doodsteek aan bij de vreugde en wandelt het als een overwinnaar naast me. Wat doet een mens ook, zo’n aantal kilometers boven de aarde – de bewoonde wereld? Juist ja, kijken naar miniatuurbergjes en op zoek zijn naar verlorgen baby’s – als L hem maar niet ontvoerd heeft – verder is er ook een mogelijkheid tot hopen dat mijn voeten niet nat worden door het kwijl van mijn buur – het ruimt namelijk zichzelf niet op.

Mhm. De drang naar ‘koowla’ is blijkbaar groot en ook een ‘ha-ha-ha-haaa-haaaaaairing baajk’ – het is aangeraden de worden tussen de aanhalingstekens fonetisch te lezen – zou goed van pas komen op momenten als nu. Dan rest mij tot slot enkel nog de taak u de raad mee te geven dat het lezen van deze columns een actie op eigen risico is en het geheel onnodig is om u zorgen te maken over de inhoud ervan.